fredag 13 november 2015

Tack Sverigedemokraterna för vår generösa och mänskliga flyktingpolitik





I dessa dagar finns nästan inga andra nyheter än den intensiva flyktingkrisen. Inte sedan andra världskriget har vi sett en sådan flyktingkris. Att nu införa gränskontroll i Sverige känns som befogat. Ingen tjänar på kaos och anarki. Skall vi på något bra sätt kunna hjälpa de som skall hjälpas bör man kunna i god ordning ta emot dessa människor som flyr från krig och förtryck. Detta är också en förutsättning för att vi skall kunna upprätthålla en generös flyktingpolitik. Sverige har en dyster historia där vi före kriget på trettiotalet nästan fullständigt stängde våra gränser för flyktingar, inte minst judarna från Tyskland. Sveriges politik då motsvarar Sverigedemokraternas politik idag.  
Jag tycker att vi i dag skall skänka Sverigedemokraterna en känsla av tacksamhet för att vi har en så generös och mänsklig flyktingpolitik. Att SD stått upp för sin främlingsfientliga politik har fått de andra partierna att så upp för den generösa flyktingpolitik som vi har. Det har skett en polarisering.  Om inte SD funnits - tror jag - partierna hade landet på en mindre generös politik. Nu med SD har man drivits längre bort från SD politik än jag tror man annars skulle gjort. Nu när flyktingmottagningen håller på att gå över styr tvingas man att i högre utsträckning styra upp mottagningen.
Men tack Sverigedemokraterna. Ni är den generösa flyktingpolitikens nyttiga idioter! Något annat inflytande har ni inte haft än att ge stöd åt den politik ni säger er bekämpa. Lägg ned partiet eller fortsätt er dystra ökenvandring. Snart har ni gjort slut på era reklampengar.
     


1 kommentar:

  1. Denna gång är du fel ute Göran! Nöjer mig med att säga så och kanske återkomma... /Michael Olsson

    SvaraRadera