lördag 18 juli 2015

Använd vattenterapi mot bengalbränneriet


Greger Antoft meddelade i en insändare i HD att han lämnar in sitt årskort på Olympia till följd av bengalbränneriet på allsvenska fotbollsmatcher.
Detta ofog iscensatt av unga ”pågadrullar”, för det är väl ingen som tror töser ligger bakom, med minimalt folkvett utsätter oss andra supportrar för brandfara förutom att det kan vara matchpåverkande. Polis och vakter tittar bara på och detta är ju en otrolig flathet inför ofoget som är anmärkningsvärd.
Dessa unga drumlar borde erbjudas en tydlig gräns för sina dumheter. Förr i världen skulle man nog tyckt att lymlarna skulle förtjänat ett kok stryk. Då detta inte är lämpligt föreslår jag, som jag tidigare gjort i dessa spalter, att man rullar ut en brandslang och före matchen meddelar att om brand i form av bengaleldar uppstår på läktaren så kommer denna att släckas genom att man sprutar upp på läktaren där det då brinner. Publiken och speciellt de maskerade lymlarna blir visserligen våta men det skadar ingen. Jag tror inte någon med detta hot vågar tända på då!

Jag hoppas att Greger Antoft då kommer tillbaka till Olympia. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar