lördag 10 oktober 2015

DÖ med Sara Skyttedal



Det så kallade kristdemokratiska partiets riksting röstade för att skrota Decemberöverenskommelsen och Sverige får nog mitt under flyktingkrisen en regeringskris. KD är ett reaktionärt parti som står längst till höger i svensk politik - om man inte räknar vårt  fascistiska parti SD -  i händerna på Ebba Busch Thor. Hon verkar dock ha sin överkvinna där på högerkanten av Sara Skyttedal ungdomsförbundets ordförande och tidigare fröken Sverige kandidat. Ingen av dem har fyllt trettio år men båda är mer kaxiga än de har täckning för. Rimligen kan de inte ha tillräckligt stor erfarenhet av verken politik eller livet självt. Överhuvudtaget är de politiska ledningarna för partierna i Riksdagen ledda av i många fall för unga och för oerfarna politiker.
Sara Skyttedal var anföraren av angreppet på DÖ och besökte en nyhetssändning härförleden, och där uttryckte hon en överlägsen och föraktfull attityd mot det som hon kallade socialistisk politik.  Hon får nog akta sig så hon inte drunknar i duschen!
I min värld är regerings politik ganska långt ifrån det jag skulle kalla socialistisk politik.
Nej Sara du är värd allt förakt och jag hoppas att ditt parti som ligger långt ifrån en kristen livssyn befrias i nästa val från ansvaret att påverka Sveriges politik från Riksdagen. Och nu när du korkat upp champagnen efter segern på Rikstinget var försiktig med alkoholen!



1 kommentar:

  1. Så jävla bra skrivet Göran. Helt underbart!
    Michael Olsson

    SvaraRadera